ENERGETISCHE STOEL

De URIM-code:

werkt met "Levend intelligent Licht".

 

Zo vind je hem terug op ur-codes.nl, de website van Monique Timmers.

Zij kreeg de getal- en Lichtsymbolieken door (verwerkt in de rugleuning) die samen met de kristallen (onder je handen)  een veld creëren van 'Levend Licht' dat jou opnieuw in verbinding brengt met je Heelheid en Eenheid.

Wonderlijk hoe een zitting op deze Stoel je gezondheid en welzijn kan herstellen door energetische blokkades op te heffen en je inzicht te verschaffen in vaak oude belastende patronen op fysiek en zielsniveau. Dit inzicht komt naar boven terwijl je op de Stoel zit of erna. Ook je zelfhelend vermogen wordt geactiveerd.

Als je op de Stoel zit worden schaduwplekken, conditioneringen, overtuigingen, trauma's gewist.  Dit met weinig woorden; je hoeft niet te graven in herinneringen of pijnlijke gebeurtenissen. Je hoeft niks te herbeleven. Wat weg mag kan weg, zelfs zonder te weten wat het is. Zo wordt je evenwicht en harmonie hersteld door de hoge Lichtfrequentie.  Meestal is het effect direct zichtbaar. Bij langdurige blokkades is eerst een verzachtend en inzichtelijk effect, en bij regelmatig gebruik zal een geleidelijk herstel kunnen plaatsvinden.

Mijn ervaring begon bij het opschonen van de 1ste chakra: er ging van alles door m'n lichaam heen (prikkels, bewegingen,druk) die ik los te laten had (te vergeven en te vergeten).  Achteraf merkte ik dat ik op een manier loop zoals nooit eerder: verbonden met de Aarde, steviger, zwaarder, veel makkelijker.  Het herstel is blijvend.  Deze manier van lopen heb ik ondertussen geïntegreerd.  Ik vind het prettig zo te bewegen. (Lieve)

"De energetische stoelen resoneren op de kennis van Levend Licht uit de hogere werelden.  De energetische stoelen zijn hier gekomen, niet alleen om het fysieke lichaam aan te passen aan de nieuwe trillingen maar ook voor specifieker werk; het stap voor stap verhogen van de trillingen van de chakra's, het uitzuiveren van ons emotionele lichaam, stabilisering van het mentale lichaam, zodat we steeds meer boodschappen uit het 3de Universum kunnen ontvangen. ...Dan worden we weer aangesloten op het grote universele Lichtveld en is er slechts EENHEID!" (Monique Timmers, De Wet van EEN, blz 105)

De URIM-code werken op alle lagen van zijn: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.  Fysiek: bv. ontnemen van stress, onrust, depressie; zorgt voor diepe ontspanning van het totale systeem; vernieuwing van weefsels.  Energetisch:diepgaande energetische reiniging; verbeterde doorstroming van energie door het gehele lichaam en meer gronding; betere samenwerking tss linker- en rechterhersenhelft.  Spiritueel: stimuleren van spirituele groei; inzichten uit andere levens ontvangen indien dit nodig is; weer in verbinding staan met je goddelijke blauwdruk.

 

Als je bij mij komt kan je op verschillende manieren werken met deze Stoel.  De Stoel zelf gebruik je max. 20  minuten.

   - Je vraagt om jou te geven wat je nu nodig hebt.

   - Je spreekt met mij over dat wat je wil opschonen en bepaalt je doel, die intentie geven we door aan het Licht in de Stoel.

   - Je werkt met een bepaald programma: bv opschonen van één of meerdere van je chakra's.

   - Je komt voor een coaching of familieopstelling: achteraf ga je op de Stoel zitten zodat het Licht alle blokkades opheft die nog aanwezig zijn en je dieper inzicht geeft.

Je genezingsproces is natuurlijk ook afhankelijk van andere factoren zoals goede voeding, een positieve geesteshouding, vertrouwen in je zelfhelend vermogen, opbouwende gedachten, voldoende ontspanning.

 

kostprijs: 

 50 € voor sessie van 30 minuten, 15 € per kwartier erbij.

 

Programma:

Chakra's en dimensies: om de 7 chakra's volledig uit te zuiveren en de verbinding met de 1ste tot en met de 9de dimensie volledig te herstellen en te verankeren.  Het verhoogt de trilling van de chakra's, stap voor stap.  Je systeem wordt opgeschoond van oude herinneringen, de communicatie tussen je cellen en je bewustzijn verbetert.  (Zie hiervoor ook Groepsaanbod.)

 

Ervaringen met URIM-code:

"Gewoon ZIJN en stralen". Dat kreeg N. door toen hij op de stoel zat om het 1ste chakra op te schonen.  Achteraf ervaart hij: 'Als ik wat te doen heb dan blijft het ZIJN nog steeds de essentie.'

Je kan ook mijn blog lezen ivm 'Lastige gedachten'.(Lieve)

Op zich voelde ik mij neutraal niet iets dat mij echt in de weg zat. En toch zat ik met een gewetenskwestie of ik mensen (die ik ken) bevooroordeelde tgo anderen van die groep.  Mijn aanname was dat ik elkeen gelijke kansen moest geven. Doch toen ik van die stoel kwam, was die innerlijke overtuiging weg. Na 10’ minuten was het vrij. Geen schuldgevoelens of enig gevoel van partijdigheid. Keuzes moesten en moeten gemaakt worden en daar is het nu vrij. O.

Op de stoel werd ik lichte schokkende bewegingen gewaar alsof iets uit mijn lichaam wou of alsof in mijn lichaam een andere balans hersteld werd. Verschillende innerlijke bewegingen die ik het best als energie-golven kan beschrijven. Bij mijn ogen ('zien' was een van mijn thema's) voelde het ‘alsof mijn ogen zichzelf niet kennen’.

 Soms kwamen er herinneringen of beelden aan vroegere situaties. Ik was verbaasd over de verandering die het uitspreken van: ”Ik vergeef, ik vergeet en ik laat nu los” bracht.

Nadat ik weer op mijn stoel zat, voelde ik nog de verandering in mijn ogen. Zij voelden groter en wijder.  

In de dagen en weken daarna voel ik subtiele veranderingen in mij, alsof iets onderweg is.  A.

 

Na een zuivering van chakra 3 zegt K: "Ik voel me nu meer een geheel"