Channelen voor een groep

Al vroeg maakten mijn Gidsen me duidelijk dat er ook channelingen voor/in een groep zouden komen.

Ik hield dit van me af, tot me helder werd dat ik angst had, en ik al mijn emoties kon afgeven aan Jeshua/Jezus, Maria Magdalena en aartsengel Michaël.

 

Of ik nu een Oefengroep ECIW begeleid, omga met mijn partner, of weet dat ik voor een groep heb te channelen, er is werk aan de winkel op vlak van de emoties die ik ervaar, om van daaruit de onderliggende overtuigingen te laten transformeren.  Triggers brengen me verder in mijn groei naar Bewustzijn, in het me openen voor de Onvoorwaardelijke Liefde die op me wacht.

En wat een Schoonheid zich voor me opent als ik deze trigger niet wegduw of ontken.  Als ik me toevertrouw aan de Liefde die IN me is, en Haar zie.

   Op 15 april was het dus zo ver, mijn eerste channeling voor en in een groep,via zoom.

En wat een nervositeit kort daarvoor.

De angst sloeg weer toe: wat als er niks uit mijn mond komt?  Dit afgeven aan mijn vertrouwde Gidsen bracht innerlijke rust en vertrouwen.

Dankbaar ben ik, diep dankbaar dat ik dit mocht en mag doen.  Dat ik op deze manier mijn steentje mag bijdragen aan de Ascensie van de mensheid en de planeet Aarde.

Je kan even een stukje meelezen uit deze channeling:

" Lieve ziel, jij draagt een imménse kracht in jou. 

Durf jij de stap zetten om je hier op te focussen, om dit jouw leidraad te maken voor jouw leven?

Als je deze wereld gaat bekijken vanuit jouw Immense Grootheid, jouw Heelheid, dan wordt dit leven op deze aarde, op onze planeet, anders.

Mooier, eenvoudiger, soepeler, en sta je in je kracht.

Wéés jouw Grootheid.  Stop ermee met die onder te duwen, jezelf kleiner te maken.  Het heeft geen zin.

Jij bent geschapen om een wereld te scheppen vanuit jouw liefdesvermogen.  Vanuit het licht dat in je leeft, dat jij in jou draagt.

Je hoeft niet op te kijken naar stralende mensen.

Zet je eigen straling in de wereld."

19 april 2023