Het leven met 'Gechannelde boodschappen'.

Sedert 11 januari is mijn leven veranderd. 

Terwijl ik aan het schrijven was over een bepaalde situatie die ik had los te laten kreeg ik de boodschap "dat ik enkel had open te staan, te luisteren en mijn mond van binnenuit had te laten bewegen" voor de "innerlijke stem die door mij heen wil spreken."

 

Iedere morgen open ik me voor wat Jeshua/Jezus,  Maria Magdalena en Aartsengel Michaël mij te zeggen hebben. Regelmatig maken Zij me attent op bepaalde patronen die ik te doorbreken heb, gedachten over mezelf waarmee ik moet stoppen - als ik gelukkig wil zijn.

Zo kreeg ik in januari te horen dat ik me "tot dan toe ervaarde als beperkt in woorden, tekortschietend als ik iets heb uit te leggen OMDAT ik me laat tegenhouden door de angst hoe ik overkom.  En dat ik daarop verder ga door mijn tekorten te benadrukken."  Dit was zeer verhelderend omdat ik aanvoelde dat ik  'persoonlijke channelingen' had te geven.  En dat deze oude gewoont me zou blokkeren hierbij.

Dankbaar ben ik om de helderheid waarmee Zij spreken.  Zonder enige veroordeling.  Me enkel aangeven hoe ik denk of reageer. 

Ik heb dan na te gaan hoe ik dit kan laten transformeren door de Liefde.

Zij zijn heel dichtbij.  Ik voel me gedragen door Hen.  

Wanneer iemand komt voor een persoonlijke channeling hoor ik de woorden uit mijn mond komen, één voor één, met zoveel liefde, soms in zachtheid, soms met humor, soms kordaat en met kracht.  Afhankelijk van wie voor mij zit en antwoord wenst op zijn/haar vragen.  Ik bepaal niet hoe ik spreek of wat ik zeg.  Zij doen dit, door mij heen.  Ik ben kanaal voor deze Lichtmeesters.  Zij sturen hun Licht op deze concrete manier door aan die persoon.

Dit gaat gepaard met helende Energie.  Wanneer de woorden door mij "stromen" merk ik de Energie in elke zin, in hoe die zin is opgebouwd, in de klank en kleur van mijn stem. Het is een bevrijdende Energie waarvoor jij en ik tijd hebben te nemen om die binnen te laten, en te integreren.

Hoe meer tijd ik neem om die Energie te integreren, hoe zachter en fijner het leven wordt. 

En zo is het bedoeld.  Voor elk van ons. 

Ook voor jou. 

11 april 2023